icon world
icon blog
icon landingpage

Adatvédelmi szabályzatÁltalános

Weboldalunk használatával Ön hozzájárul az adatok gyűjtéséhez, feldolgozásához és felhasználásához az alábbiakban leírtak szerint. Weboldalunk általában regisztráció nélkül látogatható. Ennek során a szerveren statisztikai célokra olyan adatok kerülnek tárolásra, mint a meghívott oldalak vagy a meghívott fájl neve, a dátum és az időpont, anélkül, hogy ezek az adatok közvetlenül az Ön személyéhez kapcsolódnának. A személyes adatok, különösen a név, a cím vagy az e-mail cím gyűjtése, amennyire lehetséges, önkéntes alapon történik. Az adatokat az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább harmadik félnek.

Google Webes betűtípusok

Ez az oldal a Google által biztosított úgynevezett webes betűtípusokat használja a betűtípusok egységes megjelenítéséhez. Amikor egy oldalt hív meg, a böngésző betölti a szükséges webes betűtípusokat a böngésző gyorsítótárába, hogy a szövegek és betűtípusok helyesen jelenjenek meg. Ehhez az Ön által használt böngészőnek kapcsolódnia kell a Google szervereihez. Ez tájékoztatja a Google-t, hogy weboldalunkat az Ön IP-címén keresztül keresték fel. A Google webes betűtípusokat online ajánlataink egységes és vonzó megjelenítésének érdekében használjuk. Ez a DSGVO 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja értelmében jogos érdeknek minősül. Ha a böngészője nem támogatja a webes betűtípusokat, akkor a számítógépén lévő szabványos betűtípus kerül használatra.

A Google webes betűtípusokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a https://developers.google.com/fonts/faq weboldalra, és tekintse meg a Google adatvédelmi irányelveit: https://www.google.com/policies/privacy/

.